Subota, 26/11 - Fudbal, Međunarodni, Svetsko prvenstvo
26/11Tunis vs Australija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/11/2022 13:51
\'\'Orlovi Kartagine\'\' bili su odlični protiv Danske, a videćemo šta mogu protiv Australije. Meč drugog kola se igra u subotu u 11 časova.
Tunis

Afrička selekcija pokazala je na startu da ima ozbiljan kvalitet i da će biti konkurentna za plasman u nokaut fazu. U ovoj grupi je Francuska apsolutni favorit, aktuelni svetski prvaci su to pokazali i na početku takmičenja, a Tunižani imaju imperativ pobede nad \'\'Kengurima\'\' ako planiraju da budu makar drugi u ovoj zahtevnoj grupi. I na prethodnom Mundijalu su Francuska, Danska i Australija bile u istoj grupi, a samo je Tunis novajlija u ovom društvu umesto selekcije Perua. Do Mundijala \'\'Orlovi Kartagine\'\' stigli su trijumfom u dvomeču baraža nad ekipom Malija, a za 180 minuta igre pao je jedan gol, koji je, uzgred, bio autogol defanzivca Malija. Odbrana je glavna snaga Tunisa, ali da bi slavili protiv Australije treba i da zatresu mrežu rivala.

Australija

Selekcija sa najmanjeg kontinenta igra u azijskom kvalifikacionoj grupi, pošto trijumf u zoni Okeanije ne donosi direktan plasman na Mundijal. Do ovog Svetskog prvenstva uspevali su da se direktno kvalifikuju kroz ciklus, ali su sada morali u baraž i to dva puta. Pošto su bili treći u svojoj grupi, igrali su protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata u prvom krugu, a onda i protiv Perua. Selekciju Inka su pobedili posle penala u Kataru i ponovo se našli na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri. Posle prvog meča optimizam je malo usahnuo. Jesu rivali bili svetski prvaci Francuzi, ali se ipak očekivao veći otpor \'\'Ozija\'\', jer su čak i prvi poveli na meču. I u Rusiji su na stratu igrali protiv Francuske, ali su tada izgubili samo sa 2:1. Kasnije su remizirali sa Dancima i izgubili od Perua. Ako žele u nokaut fazu moraće da pobede Tunis i onda sa Dancima u direktnom duelu odluče o drugom mestu u grupi.

Predlog

Deluje nam da je Tunis kvalitetniji od Australije. Ne očekujte mnogo golova, mogao bi pobednika da odluči samo jedan, a nekako smatramo da će ta lopta završiti u mreži ekipe sa najmanjeg kontinenta. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.