Subota, 26/11 - Fudbal, Italija, Serija B
26/11Parma vs Modena1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/11/2022 15:19
U subotu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Parme i Modene. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Parma

Sigurno je da Parmi koja je dva puta u svojoj istoriji osvajala Ligu Evrope (tadašnji KUP UEFA) nije mesto u drugoj ligi.
Trenutno se "krstaši" nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Ređinu, a poznato je da je to drugo mesto ujedno i poslednje koje donosi direktan plasman u Seriju A.
Nažalost, u prošlom kolu su Đanluiđi Bufon i drugari doživeli poraz na gostovanju kod Palerma, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Modena

Što se tiče Modene, odavno ovaj klub nismo gledali u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva petnaestoplasirani tim na tabeli je ostvario samo jedan trijumf, dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je inače Modena remizirala na svom terenu protiv Peruđe, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Parma igra ove sezone odlično na svom terenu, a i bez toga smo mišljenja da je ova ekipa veliki favorit na ovom meču koji će biti odigran na stadionu "Enio Tardini" pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.