Ponedeljak, 28/11 - Fudbal, Turska, TFF 1. Lig
28/11Altınordu vs Manisa BBSK1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
27/11/2022 13:04
U poslednjoj utakmici 14. kola druge turske lige ekipa Altinordu dočekuje Manisu. Meč se igra u ponedeljak u 18 časova.
Altinordu

Domaći tim je odjednom ispao iz forme i vezao pet uzastopnih poraza. Četiri su doživljena u ligi i jedan u Kupu. Posle ove crne serije ekipa Altinordu je pred ovo kolo pala u zonu ispadanja, nalaze se na 16. mestu sa 12 osvojenih bodova. Posebno je zabrinjavajuć njihov skor na domaćem terenu. Tim iz Izmira je na 6 utakmica na svom stadionu pobedio samo jednom, dok je ukupno osvojio 4 boda. Čak šetiri puta su ostajali praznih šaka kao domaćini, uz samo 4 postignuta gola na 6 utakmica. na strani su znatno bolji, osvojili su duplo više bodova, ali je sve to ukupno manje od očekivanog.

Manisa

Bivši prvoligaš već godinama se muči da se vrati u elitu. Čini nam se da da nastojanja neće biti ispunjena ni sada s obzirom da su pred ovo kolo bili tek na 13. mestu sa čak 13 bodova manje od lidera Ejupa. Ipak, zbog činjenice da dve prvoplasirane ekipe idu direktno u Super ligu Turske, to drugo mesto je dostupno pošto se na njemu nalazila ekipa Pendika sa 24 boda, samo četiri više od Manise. Bila bi Manisa i bolje plasirana da u dva prethodna kola nije uzela samo jedan bod. Do sada je Manisa igrala dosta dobro, jednom su samo izgubili na svom terenu dok su na strani uspeli da pobede dva puta i donesu sedam bodova iz 5 utakmica. Ipak, na četiri poslednaj gostovanja pobedili su samo slabi Gečlerbirligi.

Predlog

Smatramo da su gosti bliži pobedi isključivo iz razloga slabe forme domaćeg tima. Nije ni Manisa u nekom posebno dobrom momentumu, ali bi mogli da iskoriste probleme Altinordua i dođu do bodova koji će ih etablirati u vrhu tabele pre pauzu. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.