Ponedeljak, 28/11 - Fudbal, Kipar, 1st Division
28/11Aris vs PaphosDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
27/11/2022 13:21
Pomalo iznenađujuće ove dve ekipe dočekuju međusobni duel kao dva prvoplasirana tima pre 12. kolo kiparske lige. Meč se igra u Limasolu u ponedeljak u 18 časova.
Aris

Posle 11 odigranih kola Aris iz Limasola nalazi se na odlčnom drugom mestu na tabeli elitne kiparske lige. Ova ekipa iznenadila je sve dobrim igrama, posebno u gostima gde su na pet mečeva zabeležili isto toliko pobeda. Na svom stadionu u Limasolu nisu toliko ubedljivi. Igrali su kao domaćini pest puta, imaju 3 pobede, remi i dva poraza. Trenutno su u odličnoj seriji rezultata, pa na poslednjih pet utakmica imaju četiri pobede i jedan remi. U dobrom raspoloženju dočekuju lidera na tabeli, a eventualnom pobedom u ovom meču prišli biPafosu na samo bod zaostatka. Inače, Aris je, posle Pafosa i naefikasniji tim lige.

Pafos

Ako je Aris prijatno iznebađenje, šta tek reći o učinku Pafosa? Ekipa iz istoimenog grada na jugo-zapadu Ostrva ostvarila je fantastične rezultate ove sezone. Na 11 utakmica upisali su čak 9 pobeda, dok su u samo dva meča podelili bodove sa rivalima. Na svom terenu su maksimalni, na pet mečeva imaju isto toliko pobeda dok su na strani upisali 4 trijumfa i dva remija. Nisu pobedili samo u duelima sa APOEL-om i Apolonom. U prethodnom prvenstvu Pafos je završio na 6. mestu pa se već sada može reći da će sigurno nadmašiti učinak iz prethodne sezone. Prvi plan je bio izlazak u Evropu, ali posle ovakvih rezultata ni borba za titulu nije daleko.

Predlog

Čini nam se da su gosti blagi favoriti ali daleko od toga da ih u Limasolu očekuje lak posao. U prethodnom prvenstvu ove dve ekipe su odigrale tri puta nerešeno u međusobnim duelima, dok je jedan meč pripao Arisu. Pafos nije slavio an o vom mestu od 2018. godine. Od konačnog ishoda sigurnija nam je igra na golove, a verujemo da ćemo videti bar po jedan na obe strane. Za GG koeficijent iznosi 1.85 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.