Sreda, 30/11 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
30/11Radomlje vs Domžale1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
28/11/2022 14:31
U nastavku slovenačkog prvenstva Radomlje traži bodove protiv ekipe Domžala. Utakmica se igra u sredu u 14 časova.
Radomlje

Sva je prilika da će se Radomlje do kraja boriti za opstanak uz ekipe Tabora i Gorice. Samo će jedan tim direktno ispasti u drugu ligu dok će jedan morati u baraž. U Radomlju se nadaju da oni neče biti ni jedni ni drugi. Za sada su na tom željenom 8. mestu ali imaju samo 13 osvojenih bodova posle 17 odigranih utakmica. Zabeležili su samo dve pobede, a poslednju još verovali ili ne, krajem jula. Zanimljivo je da su oni sjajno startovali, u prva tri kola imali su dve pobede i jedan remi, a primili su samo jedan gol. Obe pobede ostvarili su na strani, protiv Maribora i Gorice, a posle tog trijumfa na narednih 14 utakmica nisu uspeli da pobede.

Domžale

U Domžalama ne mogu biti zadovoljni dosadašnjim učinkom u sezoni, pogotovo mestom koje zauzimaju nakon 17 odigranih kola. Trenutno su 6. ali cilj, a to je plasman u Evropu, itekako je dostižan. Čini se da je ljubljanska Olimpija već stekla prednost koju će teško neko od drugih timova uspeti da sustigne, pa oste borba za dva mesta koja će biti predstavnici Slovenije u Evropi narednog leta, Na drugom i trećem mestu su trenutno Celje i Mura, ali su oni svakako dostiđni za Domžale. Na mini pauzu Domžale je otilo porazo od Olimpije na svom terenu, a tim neuspehom prekinuli su niz od čak čest utakmica bez poraza. Poslednji put su, pre Olimpije, izgubili još sredinom septembra od Celja.

Predlog

U prvom delu sezone Domžale je slavilo protiv Radomlja sa 3:1. Da se ovaj meč igrao na početku sezone sve bi bilo moguće, ali je sada Radomlje daleko od one forme i čini nam se da će brzo pasti ispod i Gorice i Tabora. Očekujemo ovde pobedu gostiju a za dvojku se u kladionici Meridianbet doija koeficijent 2.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.