Utorak, 29/11 - Fudbal, Italija, Lega Pro
29/11Lucchese vs Ćezena1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/11/2022 00:21
U nedostatku nešto bolje ponude za utorak, za vas smo ovog puta analizirali duel italijanske treće lige u kom će Lukeze na svom terenu ugostiti Ćezenu. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Lukeze

Fudbaleri Lukezea igraju jako loše u poslednje vreme pa je tako ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila samo jedan trijumf, uz čak četiri poraza.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, a za one koji ne znaju, na kraju šampionata će deset prvoplasiranih ekipa doći do plasmana u doigravanje.
U prošlom kolu je jedanaestolasirani tim na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Fermane, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Ćezena

Ne tako davno je Ćezena igrala u Seriji A, ali spletom loših okolnosti se ovaj tim trenutno nalazi u trećoj italijanskoj ligi i svakako da će primarni cilj biti povratak u Seriju B, za početak.
U ovom trenutku se Ćezena nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Ređijanu, a poznato je da će samo prvoplasirani tim na kraju šampionata doći do direktnog plasmana u Seriju B.
Inače, u prošlom kolu je Ćezena ostvarila novi trijumf i to na gostovanju kod Olbije, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će gosti iskoristiti to što Lukeze u poslednje vreme igra poprilično loše i upisati novi trijumf koji će ih još više približiti Seriji B, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzarbet pripremila kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.