Utorak, 29/11 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
29/11Maribor vs NK Bravo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/11/2022 00:28
Slovenačka liga se uveliko igra, bez obzira što je u toku Svetsko prvenstvo u fudbalu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Maribora i Brava. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Maribor

Daleko više smo očekivali od Maribora ove sezone, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz čak devetnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Olimpiju.
Ruku na srce, u poslednje vreme jedan od najtrofejnijih slovenačkih klubova pruža nešto bolje partije, pa je tako ova ekipa na dva poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je Maribor na gostovanju kod poslednjeplasiranog Tabora slavio sa više nego ubedljivih 0:4, što je ukupno bila sedma pobeda za petoplasiranu ekipu na tabeli.

Bravo

Bravo igra promenljivo u ovogodišnjem izdanju slovenačkog šampionata, međutim, i u takvoj situacija ova simpatična ekipa trenutno ima čak deset bodova viška u odnosu na Goricu, koja se nalazi u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva je sedmoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je Bravo odigrao jedan ne baš najbolji meč na svom terenu protiv Radomlja, a na kraju nije bilo pobednika, pošto je duel završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Maribor polako ali sigurno hvata pobednički zalet, a mišljenja smo da će sa dobrom serijom ovaj tim nastaviti i na ovom susretu protiv Brava, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxet pripremila fantastičnu kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.