Sreda, 30/11 - Fudbal, Rumunija, Liga I
30/11FC Hermanstadt vs CFR Cluj1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
29/11/2022 01:20
Nakon kraće pauze, od srede nas ponovo očekuju mečevi najkvalitetnijeg ranga rumunskog fudbala. Za vas smo ovog puta analizirali meč između Hermanštada i Kluža koji je zakazan za 18 časova.
Hermanštad

Kako sada stvari stoje utisak je da ćemo fudbalere Hermanštada do kraja šampionata gledati u borbi za plej-of, što je fantastična stvar, s obzirom da je ova ekipa prošle sezone igrala u drugoj ligi.
Naime, u ovom trenutku se Hermanštad nalazi na petom mestu na tabeli, a poznato je da će na kraju prvenstva šest prvoplasiranih ekipa doći do plasmana u doigravanje.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na gostovanju kod Botošanija, a taj duel je završen bez golova.

Kluž

Sigurno je da će Kluž i ovog puta biti glavni favorit za osvajanje titule šampiona Rumunije, iako se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Farul Konstatu, koja se mimo svih očekivanja nalazi na vrhu tabele.
Ipak, ne treba zaboraviti i podatak da aktuelni šampion Rumunije ima čak dva meča manjka u odnosu na Farul, pa je samo pitanje trenutka kada će se Kluž približiti lideru na tabeli.

Naš predlog

Ukoliko želi da stigne Farul a sigurno da želi, Kluž prosto mora da pobeđuje na ovakvim gostovanjima, kod ruku na srce neugodnog Hermanštada, koji igra iznad svih očekivanja ove sezone.
Ipak, mišljenja smo da će presuditi to što je Kluž na papiru daleko kvalitetniji tim od svog protivnika na ovom susretu, pa vam savetujemo da odigrate 2 koju Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.