Subota, 03/12 - Fudbal, Italija, Serija B
03/12Venezia vs TernanaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
30/11/2022 15:29
Posle ispadanja iz Serije A Venecija nikako ne može da se privikne na drugu ligu. Meč protiv Ternane igra se u subot u 14 časova.
Venecija

Poslednje mesto u eliti zauzela je Venecija u prošloj sezoni i morali su da se ponovo presele u Seriju B. Od opstanka su ih delila nekoliko bodova, a da su bili uspešniji u poslednjim kolima sada bi ponovo igrali sa najboljim italijanskim timovima. Prelaz u niži rang za njih je bio traumatičan. Posle 14 odigranih kola nalaze se u zoni ispadanja, tek na pretposlednjem 19. mestu. Osvojili su 12 bodova, samo jedan više od \'\'fenjeraša\'\' Peruđe. Da nije bilo pobede u Palermu u prošlom kolu sada bi oni duel sa Ternanom čekali kao poslednjeplasirani tim. Taj meč na Siciliji dobili su minimalnim rezultatom u dosta sreće pošto domaćin nije realizovao jedanaesterac kod 0:1, a i poništen mu je gol u finišu meča. Jeini strelac za Veneciju bio je Finac Pohjanpalo, nekada igrač bundesligaša Leverkuzena i Union Berlina. Inače pre ove pobede Venecija je imala samo jedan osvojen bod u poslednjih šest kola.

Ternana

Gosti mogu biti zadovoljni dosadašnjim učinkom, Ternana je na visokom 7. mestu i trudiće se da tu poziciju dodatno popravi do kraja prvog dela prvenstva. Trenutno mesto donosi prvi krug baraža, ali je Serija B izuzetno izjednačena i mnogo timova pretenduje i na direktan plasman u elitu, ili bar što bolje mesto u doigravanju. Ternana je znatno pokvarila formu u poslednjih mesec dana, bez poraza su na prethodnih pet kola u kojima su ostvarili tri remija i dva dva poraza. Zanimljivo je da su sva tri nerešena rezultata bila 0:0, a da su po gol postizali u porazima od Đenove i Pize. Ternana je već tri puta pobedila na strani, na gostovanjima kod  Parme, Ćitadele i Beneventa, a uzeli su i jedan bod u Bariju. U ternani će pokuašti da prekinu niz bez pobede ali to neće biti lako u gradu na čuvenom kanalu.

Predlog

Loša forma Ternane prekinuta je pobedom u Palermu. Da li je to bio samo trenutni bljesak videćom posle meča sa Ternanom. Gosti žarko žele prekid lošeg niza, pošto pet utakmica nemaju trijumf. Ne očekujte revijalan meč sa mnogo golova, već tvrdu utakmicu u kojoj će slaviti onaj ko prvi zatrese mrežu, a možda niko ni ne postigne gol. Naš predlog je igra na mali broj pogodaka, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.