Nedelja, 04/12 - Fudbal, Engleska, Liga 1
04/12Vikom Vonderers vs PortsmouthDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
30/11/2022 19:34
Domaćin je imao neuspešnu epizodu u Čempionšipu pa mu sada sledi period stabilizacije u Ligi 1. Meč sa Portsmutom igra se u nedelju u 13.30.
Vajkomb Vonderers

Plasman u Čempionšip stigao je malo neočekivano i u Vajkombu nisu bili spremni za igranje protiv timova u drugoj ligi. Avantura je trajala samo jednu sezonu i oni su se pre godinu i po ponovo su vratili u Ligu 1 među sebi ravne ekipe. Pred ovo kolo nalazili su se na 12. mestu, imali su sedam pobeda, jedan poraz više i četiri remija. U poslednje vreme ne mogu se pohvaliti nekom posebnom formom, u prethodnih pet kola imaju samo jednu pobedu, a do nje su stigli na gostovanju kod ekipe Forest Grina. Na svom terenu su poslednji put pobedili sredinom oktobra protiv Piterboroa, da bi u naredna četiri meča upisali dva remija i dva poraza. Pokušaće ponovo da dođu do baraža i tako se još jednom nađu u Čempionšipu, ali smatramo da im to ove sezone neće poći za rukom.

Portsmut

Gosti su pred ovu rundu bili na 7. mestu ali sa dve utakmice manje od većine timova ispred njih. U slučaju makimalnog broja bodova na ta dva zaostala meča skočili bi čak na 4. poziciju, ali bi i dalje imali solidan zaostatak za vodećim Plimutom, i njegovim prvim pratiocima Ipsvičem i Šefild Venzdejom. Nekako se nazire da bi plasman u baraž mogao biti krajnji domet ekipe Portsmuta koja od ispadanja iz Premijer lige nikako da se pozicionira barem kao stalni član Čempionšipa. Možda je ovo sezona posle koje će završiti u drugoj ligi, vremena za ispravak propuštenog ima dovoljno, a samo je potrebno napraviti jednu seriju dobrih rezultata, pre svega pobeda. Seriju bez poraza su započeli, nisu izgubili na poslednjih pet utakmica u prvenstvu, ali šta to vredi kada su vezali četiri uzastopna remija u kojima su prihodovali samo četiri boda.

Predlog

Vajkomb Vonderersi nikako da pobede na svom terenu, a Portsmut ima seriju bez poraza. Sve ukazuje da su gosti bliži trijumfu mada se u okršajima timova sličnog kvaliteta nikad unapred ne može ništa garantovati. Mi se odlučujemo za duplu šansu na goste, a za x2 u kladionici Meridianbet koeficijent koji se dobija iznosi 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.