Četvrtak, 01/12 - Fudbal, Portugalija, League Cup
01/12Maritimo vs Rio AveDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
01/12/2022 02:35
U četvrtak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč portugalskog Liga Kupa u kom će snage odmeriti Maritimo i Rio Ave. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Maritimo

Fudbaleri Maritima imaju baš dosta problema u ovogodišnjem izdanju portugalske Primeire, a to nam svakako pokazuje i podatak da se ova ekipa u ovom trenutku mimo svih očekivanja nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada je Maritimo ostvario samo jedan trijumf, tri remija i čak devet poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Vitorije Gimaraiš, kada je bilo 1:0.

Rio Ave

Što se tiče Rio Avea, ovaj tim nakon poprilično lošeg starta prvenstva u poslednje vreme pruža poprilično dobre partije, a to nam najbolje govori i podatak da je ova ekipa na četiri poslednja susreta ostvarila tri trijufma, uz jedan poraz.
U ovom trenutku se Rio Ave nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji, a primarni cilj će bez ikakve sumnje ipak biti opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Aruke, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa sasvim sigurno želi da ostavi dobar utisak na startu portugalskog Liga Kupa, a nekako je najrealnije da i Maritimo i Rio Ave na ovom susretu postignu makar po jedan pogodak, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.