Nedelja, 04/12 - Fudbal, Španija, Segunda
04/12Eibar vs Huesca1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/12/2022 01:43
U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Eibara i Ueske. Meč između dva nekadašnja prvoligaša je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Eibar

Sigurno da Eibaru nije mesto u Segundi, pa će stoga ova ekipa učiniti sve da se na kraju domogne plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirana Andora, a poznato je da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa doživela poraz na gostovanju kod Kartagine, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Ueska

Što se tiče Ueske, sigurno je da i ova ekipa ima potpuno iste ciljeve poput Eibara, ali je utisak da će to ići dosta teže.
Naime, u ovom trenutku se Ueska nalazi na desetom mestu na tabeli, i ako sa tog aspekta posmatramo stvari svakako da smo daleko više očekivali od tima koji je dva puta dolazio do plasmana u La Ligu, ali i dva puta ekspresno ispadao.
Inače, u prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli odigrao solidan meč na svom terenu protiv Hihona, ali na kraju nije bilo pobednika, ali ni golova.

Naš predlog

Eibar igra sjajno na domaćem terenu, dok Ueska ima dosta problema na strani, gde ovaj tim zaista retko pobeđuje, pa vam iz tog razloga preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.