Ponedeljak, 05/12 - Fudbal, Španija, Segunda
05/12Ponferradina vs BurgosDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
03/12/2022 16:10
U ponedeljak je poprilično loša ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ponferadine i Burgosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Ponferadina

Fudbaleri Ponferadine imaju dosta problema ove sezone, i ukoliko se ovako nastavi, vrlo lako se može dogoditi da ovu ekipu ponovo gledamo u trećoj ligi.
Naime, u ovom trenutku se Ponferadina nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u Segundi.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je Ponferadina poražena na gostovanju kod Malage, kada je bilo 1:0.

Burgos

Što se tiče Burgosa, slobodno možemo pričati o tome da je ova ekipa najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja španske Segunde.
Naime, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Las Palmas, a poznato je da će na kraju prvenstva to drugo mesto na tabeli doneti i direktan plasman u društvo najboljih.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli u jednom sjajnom meču na kom smo videli čak četiri gola remizirao na svom terenu protiv Saragose, a taj susret je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Ponferadina ne bi smela da izgubi na ovom susretu, dok će Burgos kao i do sada igrati rasterećeno, i na prvi pogled dolazimo do zaključka da ovaj susret ne bi trebalo da nam donese dosta golova.
Ipak, uvereni smo u to da domaćin neće izgubiti ovaj duel, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1x za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.