Sreda, 07/12 - Fudbal, Španija, Segunda
07/12Cartagena vs Villarreal II1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/12/2022 12:22
Domaći tim je u odličnoj formi i već se ukotvio u vrhu tabele. Meč sa drugim timom Viljareala igra se u sredu u 19 časova.
Kartahena

Tim iz poznate španske luke na Sredozemlju ove sezone igra odlično u Segundi. Posle 18 kola Kartahena je deobi 4. mesta sa Levanteom, oba tima imaju po 31 bod i zaostaju po tri boda za vodećom trojkom koju čine Las Palmas, Burgos i Alaves. Biće ovo izuzetno neizvesna sezona, plasman u elitu želi skoro pola lige, a za mnoge bi i učešće u plej-ofu bilo zadovoljavajuće. Čini nam se da je Kartahena među tim timovima, ipak su oni slabijeg kvaliteta od jednog Alavesa, Levantea ili čak Eibara i Granade. Rezultati u poslednje vreme daju im pravo na optimizam, samo su jednom poraženi u prethodnih šest kola a u prethodna dva pobedili su dve jake ekipe, Eibar na svom terenu i Andoru u gostima.

Viljareal II

Drugi tim \'\'Žute podmornice\'\' vratio se u drugu ligu posle tačno deset godina. Početak sezone za Viljareal bio je sasvim dobar i u prvih šest kola pobedili su tri puta. Nastavak sezone doneo je promenjive partije i oni se posle 18 kola nalaze na 12. poziciji sa po 6 pobeda, poraza i remija. Za njih je opstanak prioritetan cilj i to će biti do kraja sezone. Ovako, na prvi pogled, izgleda da je sve pod kontrolom ali bi samo dva, tri vezana neuspeha mogla da ih dovedu u opasnu zonu. Viljareal mnogo bolje igra na svom terenu, još iuvek nisu poraženi kao domaćini , dok su na strani uspeli samo jednom da pobede i ukupno osvoje samo pet bodova na 9 utakmica. U prošlom kolu su odigrali bez golova sa Levanteom, a pogodak nisu dali ni u duelu sa Alavesom koji su izgubili sa 2:0.

Predlog

Viljareal ne može da se pohvali efikasnošću u poslednje vreme, samo su protiv Ibice dali gol u četiri prethodna kola i to je bio jedini njihov trijumf. Zanimljivo je da su jedinu pobedu ostavrili u gostima još u prvom kolu kada su slavili u Santanderu protiv Rasinga. Ne verujemo da bi drugu mogli da ostvare u Kartaheni pa je naš predlog jedinica sa koeficijentom koji u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.