Sreda, 07/12 - Fudbal, Engleska, FA Kup
07/12Stockport County vs Charlton AthleticDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
06/12/2022 12:51
Ovo je ponovljeni meč engleskog FA kupa. U prvom duelu u Londonu rezultat je bio 2:2. Meč u Stokportu igra se u sredu u 20.45.
Stokport

Ekipa Stokporta je u subotu zgromila tim Hartlpula, i to na strani, sa čak 5:0. Oni su članovi Lige 2 i trenutno se nalaze na 12. mestu. Što se opstanka tiče oni nisu ugroženi iz prostog razloga što ovu ligu napuštaju samo dve poslednjeplasirane ekipe, od kojih Stokport ima čak 14 bodova više u ovom momentu. Što se tiče njihovog pokušaja da se domognu višeg ranga, deluje nam da nisu, bar u ovom trenutku, sposobni za tako nešto. Istina, poslednji tim u zoni plej ofa sada je na samo pet bodova razlike, ali daleko od toga da za ta četiri mesta nije prava pomama. Tri prvoplasirana tima idu u Ligu 1, a Nortempton, koji je sada treći, ima 11 bodova više u ovom momentu. U prvom kolu FA kupa bli su ubedljivi protiv Svindona, a sada mogu da eliminišu i Čarlton.

Čarlton Atletik

Gosti su tim iz višeg ranga, Čarlton igra u trećoj ligi, za razliku od Stokporta koji je u četvrtoj. U Ligi 1 Čarlton je trenutno na 17. mestu i sva je prilika da će im obezbeđivanje opstanka biti prioritetan cilj do kraja sezone. Atletik je u lošoj formi, u tri prethodna kola uzeli su samo jedan bod, a nisu pobedili ni u utakmica FA kupa i EFL trofeja. U prvom meču protiv Stokporta bili su veliki favoriti, igrali su na svom terenu a rival je bio tim iz lige ispod. Nisu uspeli da pobede i sada moraju na popravni u Stokport. Londonski tim je mnogo bolji kada igra na svom terenu, osvojili su 16 bodova na svom terenu dok su sa strane doneli duplo manje.

Predlog

U prv om meču u Londonu Čarlton je bio blizu pobede i samo su ih sekundi delili od ite. Vodili su sa 2:1 do 97. minuta kada su fudbaleri Stokporta izjednačili. Možda im nisu trebali ovi dodatni paori ali imaće dobru protveru u Stokportu. Mislimo da je Čarlton favorit i da je bliži pobedi u ovom meču. Naš predlog je dupla šansa na goste a za x2 koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.73.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.