Sreda, 07/12 - Fudbal, Španija, Segunda
07/12Tenerife vs Deportivo AlavesDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
06/12/2022 18:25
Odavno španska Segunda nije bila zanimljivija, a nekoliko veoma zanimljivih mečeva nas očekuju i u sredu. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Tenerifa i Alavesa koji je zakazan za 21h.
Tenerife

Mora se priznati da smo od Tenerifa očekivali dosta više kada je ova sezona u pitanju, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je Tenerife odigrao loš meč na svom terenu protiv Ovijeda, na kom je gostujuća ekipa slavila rezultatom 0:1.
I pre toga se šesnaestoplasirani tim na tabeli nije proslavio, pošto je ova ekipa poražena na gostovanju kod Las Palmasa, kada je bilo 3:1.

Alaves

Malo ko je očekivao da će Alaves prošle sezone ispasti iz društva najboljih, nažalost to se desilo i svakako da će primarni cilj ovog tima biti ekspresan povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U ovom trenutku se tim iz Baskije nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Las Palmas, ali i drugoplasirani Burgos, koji se mimo svih očekivanja nalazi na drugoj poziciji.
Inače, u prošlom kolu je Alaves doživeo neprijatan poraz na gostovanju kod još jednog bivšeg prvoligaša Granade, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Tenerife ima dosta problema u poslednje vreme, i mišljenja smo da ova ekipa neće ostvariti trijumf ni na ovom duelu protiv Alavesa koji generalno igra sjajno ove sezone, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.