Četvrtak, 08/12 - Fudbal, Italija, Serija B
08/12Parma vs Benevento1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/12/2022 17:22
U četvrtak nas očekuje pregršt mečeva novog kola italijanske Serije B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Parme i Beneventa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova i 30 minuta.
Parma

Fudbaleri Parme će učiniti sve da se nakon dve godine pauze ove sezone konačno vrate u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, ali nema nikakve sumnje da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se ekipa sa stadiona "Enio Tardini" nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Frozinone, ali ono što je dobro je da se "krstaši" trenutno nalaze na poziciji koja donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Parma remizirala na teškom gostovanju kod Kaljarija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Benevento

Svakako da i Benevento ima potpuno iste ambicije kao i Parma, a to je naravno povratak u društvu najboljih, s tim što se popularne "veštice" u ovom trenutku nalaze na katastrofalnom sedamnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i plasman u plej-aut i meč za opstanak u ligi sa timom iz Serije C.
Na poslednjih pet mečeva dojučerašnji prvoligaš je ostvario samo jedan trijumf, čak tri remija, ali i jedan poraz.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od Palerma, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Ukoliko želi da se na kraju šampionata nađe na poziciji koja vodi u najkvalitetetniji rang italijanskog fudbala, Parma prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.