Petak, 09/12 - Fudbal, Francuska, National
09/12Sedan vs CholetDupla šansatip: X2
6 / 10 Ulog
07/12/2022 22:26
U petak su na programu mečevi petnaestog kola francuske treće lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sedana i Šolea. Meč između ove dve ekipe je na programu od 19 časova i 30 minuta
Sedan

Jasno je da ekipi Sedana nije mesto u trećoj francuskoj ligi, ali deluje da će ova ekipa ponovo imati dosta problema da se umeša u borbu za plasman u Ligu 2.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji drugoligaš nalazi na trinaestom mestu na tabeli, koje na kraju sezone nažalost znači i selidbu u niži rang, pošto je poznato da ovog puta čak šest tima ispada iz treće lige.
U prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kdo Versaja, a taj meč je završen rezultatom 3:0.

Šole

Iako je Šole jako loše startovao, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se Šole nalazi na šestom mestu na tabeli, a treba napomenuti da ova ekipa na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, i u tom periodu je šestoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod jedanaestoplasiranog Viljafranša, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Sedan ima dosta problema u poslednje vreme, što bi po našem mišljenju mogao i morao da iskoristi Šole, pa vam preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.