Petak, 09/12 - Fudbal, Rumunija, Liga I
09/12Sepsi vs Voluntari1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/12/2022 22:29
Rumunsko prvenstvo se uveliko igra bez obzira što je Mundijal i dalje u toku, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Sepsija i Voluntarija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Sepsi

Fudbaleri Sepsija pružaju solidne partije u ovogodišnjem izdanju rumunske Lige 1, a trenutno je situacija takva da se ova simpatična ekipa trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani Petrolul.
Za one koji ne znaju, šesta pozicija na tabeli je ujedno i poslednja koja na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je inače Sepsi odigrao jedan sjajan meč i bez većih problema slavio na gostovanju kod UTE, a taj duel je završen rezultatom 1:4.

Voluntari

Što se tiče Voluntarija, ovaj tim od starta šampionata pruža promenljive partije, i deluje da je najveći problem ove ekipe to što nije konstantna, iako deluje da stvari polako ali sigurno idu na bolje.
Naime, na tri poslednja susreta devetoplasirani tim na tabeli ne zna za poraz, a u tom periodu je ova simpatična ekipa ostvarila dva trijumfa i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je Voluntari odigrao jedan odličan meč na svom terenu protiv Hermanštada, i bez većih problema slavio rezultatom 3:0.

Naš predlog

Sepsi na poslednja tri susreta ima isto toliko trijumfa i mišljenja smo da će ova ekipa nastaviti sa serijom pobeda i protiv Voluntarija koji pruža nešto slabije partije na gostovanjima, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.