Subota, 04/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
04/02Union Berlin vs Majnc 05Ukupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
03/02/2023 14:12
Berlinci nastavljaju da podižu letvicu od svog ulaska u Bundesligu. Ove sezone se već bore za titulu. Meč sa Majncom igra se u subotu u 15.30.
Union Berlin

U 2023. godini Union je na četiri utakmice zabeležio isto toliko pobeda. Tri puta su slavili u prvenstvu, a pre nekoliko dana izborili su plasman u četvrtfinale DFB kupa pobedom nad odličnim Volfsburgom. Zanimljivo je da je Union na tri od ta četiri meča imao rezultatski zaostatak ali je upornođću na kraju stizao do pobeda. Bilo je i protiv Hofenhajma, Verdera, ali i Volfsburga. Jedino su gradski derbi protiv Herte na Olimpijskom stadionu dobili bez primljenog gola i nisu morali da jure prednost rivala. Nakaze se na drugom mestu sa samo bodom manje od lidera Bajerna. Realno je da se bore za Salataru, ali smatramo da bi i plasman u Ligu šampona bio fantastičan uspeh za tim koji je u eliti tek četvrtu sezonu.

Majnc

Gosti su dugo u Bundesligi, jesu tim iz malog grada ali je njihova tradicija već zavidna. Još malo pa je Jajc u eliti dve decenije bez prekida. Ove sezone igraju promenjivo, nalaze se na 11. mestu ali bodovno bliže borbi za opstanak nego za plasman u Evropu. U sredu su ispali iz DFB kupa nisu imali sreće u žrebu i za rivala su u osmini finala dobili Bajern. Bavarci su slavili u Majncu sa 4:0, iako je domaćin pre toga postigao čak pet golova u uelu sa Bohumom. Zanimljivo je da je Majnc na svom terenu postigao deset golova ukupno u sezoni pre duela sa Bohumom, a onda je njima ubacio pet lopti u mrežu. Zanimljivo je da je ovaj tim osvojio više bodova na strani u aktuelnoj sezoni, a čak četiri puta je Majnc slavio kao gost.

Predlog

Union ume da zakomplikuje situaciju na sdvom terenu, ali se nekako na volšeban način izvuče u finišu. Veoma su opasni posle prekida i nekoliko puta se dogodilo da golovima posle kornera dolaze do pobede u poslednjim trenucima. Još su bez poraza na svom terenu, a verujemo da će i protiv Majnca, sa kojim su igrali bez golova na strani, biti uspešni. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kaldionici MaxBet iznosi 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.