Utorak, 07/02 - Fudbal, Izrael, Ligat ha'AL
07/02Bnei Sakhnin vs Hapoel Be'er Sheva1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
06/02/2023 12:51
Gosti imaju odličnu sezonu i ravnopravno sa dva Makabija, iz Tel Aviva i Haife, konkurišu za titulu. Utakmica izraelske lige igra se u utorak u 19 časova.
Sakhnin

Domaći tim je na desetom mestu ali još uvek nije izgubio sve šanse da se nađe u plej-ofu, u kome će posle regularnih 26 kola, igrati najboljih šest timova. Sakhnin je bez poraza u prethodna četiri kola. Pobedili su na svom terenu Hapoel iz Jerusalima, dok su tri puta remizirali, i to sva tri puta na strani. Dva puta je bilo bez golova, ali je najveći uspeh nerešeno sa makabijem u Tel Avivu u prethodnom kolu, kada su sa najvećim izraelskim klubom igrali 1:1. Sakhnin je čak i vodio u Tel Avivu, ali je domaćinu izjednačenje doneo čuveni Eran Zahavi, koji se vratio letos u Makabi iz PSV iz Ajndhovena.

Hapoel Ber Ševa

Deset bodova iz prethodna četiri kola sasvim su dobar rezultat za ekipu Hapoela Ber Ševe. Oni su tri puta slavili, protiv Hapoela iz Tel Avibva i njegovog imenjaka iz Haife, kao i na gostovanju kod Nes Cione. Na ta tri meča nisu primili ni gol, a jedini kiks im je remi sa netanjom na domaćem terenu kada je bilo 2:2 Trenutno su na trećem mestu, sa drugoplasiranim Makabijem iz Tel Aviva imaju isti broj bodova, ali i utakmice manje. Lider prvenstva i aktuelni šampion Hapoel iz Haife beži im četiri boda. Još pet kola igra se u regularnom delu sezone a onda kreže plej-of u kome učestvuju šest prvoplasiranih ekipa. Za ekipe iz Ber Ševe je sigurno da će biti tamo.

Predlog

Hapeol Ber Ševa igrao je u grupnoj fazi Lige konferencija ali nisu uspeli da obezbede igranje u ovom takmičenju i na proleće. Osvojili su treće mest u grupi iza Viljareala i Leha, a ispred bečke Austrije. Ipak, osvojili su sedam bodova i znatno poravili svoj koeficijent. Gostovanje u Sakhninu nikako nije lako, ali ako žele da ostanu u trci za titulu fudbaleri oz Ber Ševe moraju da pobede. Zato predlažemo dvojku za koju se u kaldionici MaxBet dobija koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.