Subota, 18/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
18/03Borusija Dortmun vs KelnUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
18/03/2023 02:13
U subotu nas širom Evrope očekuju nekoliko veoma interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Borusije iz Dortmunda i Kelna. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Borusija Dortmund

Fudbaleri Borusije igraju zaista fantastično u drugom delu sezone, iako ova ekipa na dva poslednja susreta nije uspela da pobedi.
Prvi put se to desilo na gostovanju kod Čelsija u okviru revanš meča osmine finala Lige šampiona, kada su Plavci slavili sa 2:0, a drugi put se to desilo prošlog vikenda u velikom derbiju Rura, pošto su Šalke i Dortmund podelili bodove.
Bio je to jedan zaista fantastičan meč koji je završen rezultatom 2:2, nakon čega se Milioneri nalaze na drugom mestu na tabeli.

Keln

Primarni cilj Kelna je i ove sezone plasman u neko od evropskih takmičenja, što neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se Jarčevi nalaze na dvanaestom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u zoni koja vodi u Ligu konferencije, pa je praktično Evropa za ovu ekipu nemoguća misija.
Inače, u prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli doživeo neočekivani poraz na svom terenu od Bohuma, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Svakako se ne postavlja pitanje favorita na ovom duelu, pošto bi Borusija bez većih problema trebala da ostvari novi trijumf, a deluje da će nam ovaj meč doneti i dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.