Subota, 25/03 - Fudbal, Španija, Segunda
25/03Deportivo Alaves vs Tenerife1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/03/2023 00:39
Španska Segunda odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Alavesa i Tenerifea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Alaves

Svakako da će primarni cilj Alavesa biti povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ekipa iz Baskije nalazi na petom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Granadu, a poznato je da će na kraju regularnog dela prvenstva dve najbolje prvoplasirane ekipe doći do direktnog plasmana u La Ligu.
U prošlom kolu je Alaves odigrao loš meč na gostovanju kod Ponferadine i doživeo poraz, a taj duel je završen rezultatom 1:0

Tenerife

Što se tiče Tenerifa, u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli, a primarni cilj će svakako biti plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Las Palmasa, koji je završen rezultatom 5:1.
Inače, na gostovanjima je do sada Tenerife odigrao šesnaest mečeva i upisao samo dva trijumfa, šest remija i čak osam poraza, pa deluje da se ovoj ekipi ne piše dobro kod Alavesa.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala, Alaves prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima a mišljenja smo da će se to ovog puta i dogoditi pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.