Nedelja, 26/03 - Fudbal, Rusija, Football National League
26/03Arsenal Tula vs UfaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
25/03/2023 20:30
Utisak je da ruska liga odavno nije bila ovako kvalitetna kao što je to slučaj ove sezone, a ovog puta smo za vas analizirali duel između dva dojučerašnja prvoligaša - Arsenala i Ufe. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Arsenal Tula

Fudbaleri Arsenala iz Tule pružaju nakon sjajnog početka u poslednje vreme pružaju katastrrofalne partije, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i podatak što dojučerašnji prvoligaš na poslednjih pet susreta ne zna za trijumf, pa se u ovom trenutku Arsenal nalazi tek na sedmom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je ekipa iz Tule doživela novi poraz, ovog puta na gostovanju kod Jeniseja kada je bilo 1:0.
Inače, na svom terenu je do sada Arsenal ostvario pet trijumfa, tri remija i isto toliko poraza.

Ufa

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Ufe nakon ispadanja iz najkvalitetnijeg ranga ruskog fudbala i ove sezone u drugoj ligi pružati ovako loše partije i kako sada stvari stoje, nažalost, vrlo lako se može desiti da ovu simpatičnu ekipu naredne sezone gledamo u trećem po kvalitetu rangu ruskog fudbala.
Naime, trenutno se Ufa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači selidbu u niži rang.
Na pet poslednjih susreta ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, uz čak četiri poraza.

Naš predlog

Iako oba tima igraju jako loše u poslednje vreme, u pitanju je veliki rivalitet koji datira još iz prvoligaških dana i sigurno je da će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu, što nam obećava golove na obe strane, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.