Petak, 31/03 - Fudbal, Japan, J. Liga
31/03Kashiwa Reysol vs Urawa Reds1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/03/2023 15:25
Japansko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahukatava, a od petka su na programu mečevi šestog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel izmešu Kašive i Urave, a početaj ovog susreta je zakazan za 12h.
Kašiva

Fudbaleri Kašive igraju jako loše na startu japanskog šampionata i slobodno treba konstatovati da je ova ekipa za sada najveće razočarenje dosadašnjeg toka prvenstva.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda.
Na pet odigranih susreta Kašiva je doživela čak tri poraza, uz dva remija, a u prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Hirošime, kada je bilo 1:0.
Inače, na svom terenu je Kašiva odigrala tri meča i doživela jedan poraz, a dva puta je bilo nerešeno.

Urava

I Urava je poput Kašive krenula jako loše u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga japanskog fudbala, pošto je ova ekipa na startu vezala dva poraza, međutim, deluje da kako prolazi vreme, tako i ovaj tim pruža sve bolje partije.
Naime, na tri poslednja susreta Kašiva je ostvarila tri vezana trijumfa, pa se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Kobe.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Albireks Nigate, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

I pored toga što Urava igra zaista sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju Kašive i prvi trijumf u sezoni, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fenomenalnu kvotu 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.