Petak, 31/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
31/03Estoril vs Gil Vicente1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/03/2023 18:43
Portugalska Primeira odavno nije bila ovako interesantna kao što je to slučaj ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estorila i Žil Visentea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21:15h.
Estoril

Fudbaleri Estorila igraju zaista katastrofalno u poslednje vreme i ukoliko nekadašnji učesnik Liga Evrope ovako nastavi ozbiljno će dovesti u pitanje svoj opstanak u društvu najboljih.
Naime, na poslednjih pet mečeva ova ekipa je doživela isto toliko poraza, a u prošlom kolu je Estoril izgubio na svom terenu od Šaveza, kada je bilo 0:2.
Inače, na domaćem terenu je petnaestoplasirani tim na tabeli do sada ostvario tri trijumfa, dva remija i čak sedam poraza.

Žil Visente

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, utisak je da fudbaleri Žil Visentea kako vreme prolazi pružaju sve bolje partije, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila čak tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Nažalost, u prošlom kolu je Žil Visente poražen na gostovanju kod Rio Avea kada je bilo 2:1, nakon čega se ovaj tim nalazi na trinaestom mestu na tabeli.
Na gostovanjima je do sada ovaj tim ostvario četiri trijumfa, jedan remi i sedam poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Žil Visente umeti da iskoristi katastrofalnu situaciju u kojoj se fudbaleri Estorila nalaze i da će slaviti na ovom susretu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.