Petak, 02/06 - Fudbal, Austrija, Bundesliga
02/06Ried vs Wolfsberg1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
31/05/2023 12:19
Pred poslednje kolo u austrijskom plej-autu sve je već jasno. Rid se od elite oprašta utakmicom sa Volfsbergerom u petak u 19.30.
Rid

Nadali su se navijači tima iz Gornje Austrije da mogu do opstanka dobrim rezultatima u plej-ofu. Posle regularnih 22 kola nalazili su se na pretposlednjem mestu sa samo bodom više od Altaha, ali ih je i ovaj tim pretekao u prethodnih devet utakmica u plej-autu i sada, kolo pre kraja sezone ima četiri boda više. To znači da će Rid ostati poslednji bez obzira na ishod duela sa Volfsbergerom u poslednjem kolu. Ekipa koja nije nijednom pobedila u prethodnih devet utakmica, od kada je krenuo plej-aut, nije ni zaslužila drugačiju sudbinu, pa ćemo Rid naredne sezone pratiti u drugoj ligi Austrije. U dve prethodne utakmice ovaj tim je poražen od Altaha na svom terenu, što je bio i ključni poraz, a onda i od Hartberga na strani.

Volfsberger

Gosti su pokazali da im je mesto bilo u plej-ofu, i oni će imati šansu da se bore za plasman u Ligu konferencija, s obzirom da će dva tima iz plej-auta imati takvu mogućnost. Oni su sigurni, a drugi tim biće ili Austrija Luštenau ili Hartberg. Volfsberger je bio tek 9. nakon prvih 22 kola, ali je zato u plej-autu. do sada, upisao pet pobeda, tri remija i samo jedan poraz. U dobroj su formi, na dva poslednja meča pobedili su identičnim rezultatom 2:0 Hartberg na strani i Tirol na svom terenu, pa ne bi smeli da imaju nikakvih problema sa očajnim Ridom, koji je uz to već otpisan.

Predlog

Ovo je već četvrti prvenstveni okršaj ove dve ekipe u ovogodišnjoj Bundesligi. U regularnom delu sezone Rid je slavio kao gost sa 2:1, dok je na njihovoj Joško Areni bilo 0:0. U prvom delu plej-auta Volfsberger je minimalnim rezultatom pobedio kao domaćin. I sada predlažemo pobedu Volfsbergera, a za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.55.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.