Nedelja, 04/06 - Fudbal, Španija, La Liga
04/06Real Madrid vs Atletik BilbaoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/06/2023 06:49
Nedelja nam donosi mečeve poslednjeg kola španskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Real Madrida i Atletik Bilbaa. Početak susreta između ova dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Real Madrid

Fudbaleri Reala nisu uspeli da odbrane titulu šampiona Španije, pošto će ov ekipa po svemu sudeći sezonu zavšiti na drugom mestu na tabeli uz dvocifrenu prednost u odnosu na Barselonu, koja je posle četiri godine pauze došla do titule šampiona Španije.
Ipak, ne treba zaboraviti da je kraljevski klub došao do trofeja u Kupu Kralja, nakon trijumfa nad Osasunom.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala Madriđani su slavili na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Sevilje, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Atletik Bilbao

Kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da Atletik Bilbao ponovo ne gledamo u nekom od evropskih takmičenja naredne sezone.
Naime, u ovom trenutku se ponos Baskije nalazi na osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasirana Osasuna, koja ima daleko lakši posao u poslednjem kolu.
Nažalost, u prošlom kolu je Atletik propustio lepu priliku da kolo pre kraja obezbedi plasman u Ligu konferencije, pošto je ova ekipa poražena na svom terenu od odavno prežaljenog Elčea, a taj susret je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Real želi na najbolji mogući način da završi ovaj šampionat, dok gosti iz Baskije moraju da idu na sve ili ništa ukoliko žele da na kraju završe na sedmoj poziciji i izbore plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, pa je svakako najrealnije da probate sa igrom GG uz kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.