Nedelja, 10/09 - Fudbal, Španija, Segunda
10/09Mirandés vs AndorraDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
09/09/2023 10:38
U okviru petog kola druge lige Španije, popularne Segunde, ekipa Mirandesa će dočekati ekipu Andore. Meč je na programu u nedelju od 18 časova i 30 minuta.
Mirandes

Prošlu sezonu ovaj klub je okončao na 16. mjestu na tabeli sa ukupno osvojena 52 boda, što je bilo dovoljno za opstanak. U novu sezonu su ušli sa pobjedom nad favorizovanom ekipom Alkorona, rezultat je bio 4:0. Međutim, nakon te pobjede zabilježili su dva vezana poraza i to bez postignutog pogotka. Prvo su poraženi od Hihona sa 3:0, da bi potom izgubili od Espanjola na domaćem terenu rezultatom 0:1. U poslednjem kolu su koplja ukrstili sa Ueskom i podijelili po bod, pošto je meč završen rezultatom 1:1. Trenutno su na solidnom 13. mjestu na tabeli sa ukupno osvojena 4 boda i gol razlikom 5:5.

Andora

Dosta lijepa priča se stvorila oko ovog kluba nakon što je bivši defanzivac Barselone i Španije - Đerar Pike kupio ovaj klub. Zanimljivo je da je ovo jedini profesionalni tim u toj državi i jedini koji se takmiči u Španiji. U tom trenutku su se nadmetali u najvišoj katalonskoj ligi, to je inače peti rang takmičenja u Španiji. Prošlu sezonu su okončali na fantastičnom 7. mjestu, dok su novu sezonu započeli takođe na odličan način upisavši dvije pobjede u prva dva kola. Međutim poslednja dva kola su ih omela da se nađu u samom vrhu tabele, pošto su poraženi prvo od Amorebijeta (3:0) a potom i od Tenerifa (0:1). Ova dva kluba su se prošle sezone susrela 2 puta i Andora nije nijednom uspijela da slavi.

Prijedlog:

Favorit u ovom meču je ekipa gostiju, pa je kvota na njihovu pobjedu 2.35 u Mozzartbet kladionici, dok je kvota na pobjedu domaćina 3.25. Mi vam predlažemo da pokušate sa igrom GG po kvoti 1.95 takođe u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.