Sreda, 13/09 - Fudbal, Vels, Premier League
13/09Bala Town vs The New SaintsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
12/09/2023 16:22
U okviru 6. kola nacionalnog šampionata Velsa susreće se ekipe Bala Tauna i akutelni šampion TNS. Meč je na programu u srijedu od 20 časova i 45 minuta.
Bala Taun

Bala je prošlu sezonu završila na 5. mjestu nacionalnoj šampiona, sa čak 39 bodova manje od TNS-a koji je osvojio šampionat. Na startu nove sezone su uspijeli upisati čak 3 pobjede i uz to su zabilježili 2 remija, što ih trenutno stavlja na četvrtu poziciju na tabeli sa 11 osvojenih bodova, samo dva manje od sledećeg protivnika i aktuelnog šampiona. Tradicija koja nije na njihovoj strani govori da veoma teško izalze na kraj sa ekipom TNS-a jer su u prošloj sezoni odigrali čak 6 mečeva i u svih 6 u glatko poraženi. Dobar start sezone će ih sigurno motivisati da otkinu bar bod ekipi koja je realno jača od njih. Za pobjedu nad ovom ekipom na domaćem terenu ne znaju još od 2017. godine a poslednji bod protiv njih na svom terenu su osvojili u sezoni 2021/22.

TNS

Najtrofejniji klub Velsa TNS prošle sezone je zabilježio veliki uspijeh osvajanjem druge uzastopne, a ukupno 15. titule. Proslavila je ekipa iz Šropšajera veliki jubilej, zabilježila je svoj 1.000 meč u velškom elitnom fudbalu. Za to vrijeme, pored 14 prvih mjesta, klub je zauzeo sedam drugih i jedno treće. Ima duplo više titula od Beri Tauna, drugog najuspešnijeg kluba u Velsu. Prošle sezone je TNS svaki put lako savladao Balu, sa po 5:0 u oktobru, 3:0 u januaru, potom 2:1 u martu, da bi ih na kraju savladali 0:2 u gostima u aprilu mjesecu. Poslednji put je Bala savladala aktuelnog šampiona još 2019. godine, a od tada su se sastali još 12 puta. U osam navrata je TNS slavio, a četiri puta su remizirali. Novu sezonu su započeli sa 4 pobjede i jednim remijem, a trenutno su na liderskoj poziciji sa 13 osvojenih bodova i gol razlikom 16:4.

Prijedlog

Iako je prošlogodišnji šampion TNS apsolutni favorit, mi smo se ipak opredjelili za golove pa vam prema tome predlažemo igru 3+. Kvota na ovu igru je 1.55 u Maxbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.