Subota, 16/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
16/09Fulam vs Luton1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/09/2023 12:00
Posle dvonedeljne pauze ponovo nam se vratila Premijer liga. U okviru petog kola nas očekuje susret između Fulama i Lutona, meč je na programu u subotu od 16 časova.
Fulam

Tim Marka Silve je prošlu sezonu okončao na sasvim zadovoljavajućem 10. mjestu na tabeli, iako se možda činilo da mogu do iskoraka i izleta u Evropu, na kraju nisu uspijeli. Početak nove sezone je krenuo dobro po njih pošto su prvu pobjedu upisali već u prvom kolu kada su bili bolji od ekipe Evertona (0:1). Međutim u naredna tri kola nisu uspijeli da zabilježe nijedanu pobjedu, pošto su poraženi od ekipe Brentforda (0:3) i aktuelnog šampiona Sitija (5:1) u poslednjem kolu. Između ta 2 poraza uspijeli su da upišu remi protiv Arsenala na Emirejtsu. U ovaj meč ulaze ohrabreni činjenicom da Luton još nikome nije uspio otkinuti bodove, a jasno je da Fulam ima znatno jači igrački kadar, pa će ovde sve sem pobjede domaćina biti iznenađenje.

Luton

Novajlija u Premijer ligi Luton je već u neku ruku prežaljen. Čini se da i navijači Šeširdžija nisu veliki optimisti da njihov tim može da ostane u eliti u ovoj konkurenciji, a realno su do sada najmanje i pokazali od svih timova. Prva dva kola, dva gostovanje Brajtonu i Čelsiju, ubjedljivi porazi, sedam primljenih pogodaka, jedan dat, ide ka tezi da se crno piše debitantu. Prvi meč na svom malom stadionu Kenilvort Roudu, kapaciteta 10.356, Luton je odigrao u prošlom kolu protiv Vest Hema u prvom meču četvrtog kola i ponovo su poraženi (1:2). Meč u Londonu protiv ekipe Fulama će biti težak ispit za ovu ekipu pošto je dobro poznato da domaćin ne poklanja tako lako bodove na svom Krejven Kotidžu.

Prijedlog

Favorit u ovom meču je ekipa Fulama, koja će imati dobru priliku da zabilježi drugu pobjedu o novoj sezoni Premijer lige. Naš prijedlog je 1 tj. pobjeda domaćina, po kvoti 1.65 u Maxbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.