Sreda, 20/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
20/09Galatasaraj vs Kopenhagen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/09/2023 01:28
U sredu se nastavljaju mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Galatasaraja i Kopenhagena. Početak susreta između turskog i danskog predstavnika je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Galatasaraj

Galatasaraj je uspeo da dođe do plasmana u Ligu šampiona, i to pošto je ova ekipa bila bolja u plej-ofu od norveškog Moldea.
Uprava najtrofejnijeg turskog tima je napravila zaista moćan tim, i jedan od primarnih ciljeva će svakako biti i plasman u nokaut fazu Lige šampiona, a ostaje da se vidi koliko će to biti realno.
Što se tiče novog izdanja turskog šampionata, u ovom trenutku se Ikardi i drugari nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Fenerbahče, a u prošlom kolu je na domaćem terenu savladan Samsun, rezultatom 4:2.

Kopenhagen

Kopenhagen drugu godinu zaredom nastupa u Ligi šampiona, a ovog puta je danski predstavnik do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje stigao preko poljskog Rakova.
Deluje da Kopenhagen ponovo nije imao sreće pri žrebu, pošto se ova ekipa nalazi u grupi sa Bajernom, Mančester Junajtedom i Galatasarajom, kod koga između ostalog danski predstavnik i gostuje u prvom kolu.
Trenutno se aktuelni šampion Danske nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige, uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Brondbi.

Naš predlog

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da je Galatasaraj u ovom trenutku daleko bolja ekipa i mišljenja smo da će aktuelni šampion Turske to pokazati i na ovom susretu, zbog čega vam predlažemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.59 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.