Četvrtak, 21/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
21/09Šerif vs Roma1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
20/09/2023 00:43
Od četvrtka su na programu mečevi prvog kola Liga Evrope i Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Šerifa i Rome. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Šerif

Šerif je nastavio tradiciju, pošto je ova ekipa treći put zaredom uspela da dođe do plasmana u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, a ovog puta se radi o Ligi Evrope.
Žreb je bio izuzetno loš, pošto se aktuelni šampion Moldavije nalazi u grupi sa Romom, Slavijom iz Praga i Servetom, i na prvi pogled deluje da će se klub iz Tiraspolja sa češkom Slavijom boriti za tu drugu poziciju i plasman u nokaut fazu.
Što se tiče prvenstva, u ovom trenutku se Šerif nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Milsami.

Roma

Poznato je da je Roma prošle sezone stigla do velikog finala u Ligi Evrope, gde su Rimljani nažalost izgubili od Sevilje i to nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca.
Bilo je to zanimljivo drugo vezano finale za italijanskog predstavnika, koji je godinu dana pre toga osvojio Ligu konferencije, što samo govori o tome da Murinjo na klupi Vučice radi sjajan posao.
U prošlom kolu italijanskog prvenstva Roma je konačno ostvarila svoj prvi trijumf i to na Olimpiku protiv Empolija, kada je bilo više nego ubedljivih 7:0.

Naš predlog

Deluje da Šerif nije više ona ekipa od pre nekoliko sezona koja je znala da slavi i na gostovanju kod Reala u Ligi šampiona, i mišljenja smo da će četa Žozea Murinja to znati da iskoristi, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.