Četvrtak, 21/09 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
21/09Legia Warszawa vs Aston VilaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
20/09/2023 01:04
U četvrtak započinje novo izdanje Lige konferencija, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Legije i Aston Vile. Početak susreta između poljskog i engleskog predstavnika je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Legija

Legija je prošle sezone morala da se zadovolji sa titulom vicešampiona Poljske, pošto je Rakov došao do naslova prvaka, ruku na srce i potpuno zasluženo.
Ipak, ta druga pozicija je klubu iz Varšave donela kvalifikacije za Ligu konferencije, gde je ovaj tim uspeo da dođe do plasmana u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje i to preko nimalo naivnog Mitjilanda.
Što se tiče poljske Ekstraklase, u ovom trenutku se Legija nalazi na trećem mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Šljonsk, koji ima i dva meča viška.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih poljskih klubova remizirao na gostovanju kod Pjasta, kada je bilo 1:1.

Aston Vila

Aston Vila je prošlu sezonu započela loše, ali je onda na klupu tima iz Birmingema seo Unai Emeri, koji je za veoma kratko vreme uspeo da ovom klubu donese sedmu poziciju i plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, gde je engleski predstavnik bez većih problema eliminisao Hibernijan i uspeo da dođe do plasmana u treće po kvalitetu klupsko takmičenje.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Premijer lige, u ovom trenutku se ekipa sa Vila Parka nalazi na odličnom sedmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je uz dosta muke na domaćem terenu savladana ekipa Kristal Palasa (3:1), uz konstataciju da je Aston Vila drugi pogodak na tom meču postigla u osmom minutu sudijske nadoknade, a treći u desetom minutu produžetka.

Naš predlog

Jako teško je prognozirati ovaj duel, pošto Legija ima daleko više iskustva kada su u pitanju mečevi u evropskim takmičenjima, iako su gosti barem na papiru daleko kvalitetniji rival.
Ipak, najrealnije je da probate sa golovima na obe strane, kojih će po našem mišljenju i biti i da probate sa igrom GG uz kvotu 1.78 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.