Petak, 22/09 - Fudbal, Španija, Segunda
22/09Cartagena vs Eibar1X2tip: X
7 / 10 Ulog
20/09/2023 17:25
U okviru 7. kola Segunde sastaće se ekipe Kartagine i Eibara. Meč je na programu u petak od 21 čas.
Kartagina

Klub iz istoimenog grada koji je osnovan 1995. godine i koji svoje domaće utakmice igra na gradskom stadionu kapaciteta 15 hiljada gledalaca. U novoj sezoni španske Segunde su krenuli veoma loše. U uvodnih 6 kola, zabilježili su čak 5 poraza i samo jednu pobjedu. Sa trenutna 3 osvojena boda i gol razlikom 5:10 nalaze se na poslednjem mjestu na tabeli. Jedinu pobjedu u prvenstvu su zabilježili protiv Viljareala B u gostima. U prošloj sezoni su odigrali dva meča sa ekipom Eibara i Kartagina je zanimljivo slavila u oba meča sa po 2:1 i 0:3, te će i ovo sigurno biti motiv više da se konačno krene sa nešto boljim partijama.

Eibar

Eibar je doveo novo stručnjaka, Đosebea Ečeberija. I dalje će sve da se vrti oko iskusnog napadača Stoičkova a na Romaredu se dugo ne igra najboja liga. Prošle godine im je malo nedostajalo da se dokopaju LaLige, uspijeli su da se plasiraju u doigravanje međutim tamo ih je u dvomeču ukupnim rezultatom 3:1, eliminisala ekipa Alaveša koja se kasnije kroz taj isti baraž plasirala u LaLigu. U prvom kolu Segunde Eibar je doživio ubjedljiv i pomalo šokantan poraz od Santandera (4:0), ali su već u sledećem meču pred svojim navijačima savladali prošlogodišnjeg učesnika LaLige Elče rezultatom 2:1. Nakon te pobjede zabilježili su čak 3 poraza a taj negativan niz je prekinut u prošlom kolu na domaćem terenu protiv ekipe Ferola (2:0). U dosadašnjih 6 odigranih mečeva sakupili su isto toliko bodova pa su trenutno na 17. mjestu na tabeli, što je daleko ispod očekivanja navijača.

Naš prijedlog

Obje ekipe su u nešto lošijoj formi, pa smo mišljenja da je ovde najrealniji ishod X po kvoti 3.10 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.