Subota, 23/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
23/09Korintijans vs Botafogo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/09/2023 09:56
Brazilska Serija A polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Korintijansa i Botafoga. Duel između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Korintijans

Fudbaleri Korintijansa igraju jako loše ove sezone, a poražavajuće zvuči podatak da ova ekipa trenutno ima samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva popularni Timao ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa čak četiri puta remizirala uz jedan poraz.
U prošlom kolu je ovaj tim odigrao spektakularan meč protiv Gremija na svom stadionu koji je na kraju završen rezultatom 4:4.

Botafogo

Botafogo je tim koji je do sada najviše pokazao u ovogodišnjem izdanju Serije A, o čemu najbolje svedoči i prvo mesto na tabeli, uz sedam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras.
Ipak, za očekivati je bilo da crno-beli neće moći na istom nivou da igraju čitavim tokom šampionata, pa je tako lider na tabeli u poslednja dva kola doživeo isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Botafogo izgubio na gostovanju kod Atletiko Mineira, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Korintijans se nalazi u opasnoj zoni i prosto mora da ide na trijumf na ovom duelu protiv lidera na tabeli koji ruku na srce u poslednje vreme pruža nešto slabije partije, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.