Subota, 23/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
23/09Bajern Minhen vs BohumUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
22/09/2023 09:46
Nemačka Bundesliga nam je do sada donela pregršt uzbuđenja, a novi mečevi su na programu u subotu. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Bajern Minhena i Bohuma, koji je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Bajern Minhen

Poznato je da je Bajern prošle sezone u poslednjim minutima poslednjeg kola stigao do nove titule šampiona Nemačke, jedanaeste uzastopne, i sigurno je da bi tu neizvesnost velikan iz Minhena želeo da izbegne ove sezone.
Trenutno se Bavarci nalaze na deobi prvog mesta na tabeli sa Leverkuzenom, a upravo ove dve ekipe su prošlog vikenda odigrale međusoban meč na kom je Bajern bio domaćin i koji je na kraju završen rezultatom 2:2.

Bohum

Primarni cilj Bohuma će naravno kao i prošle sezone biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz tri osvojena boda.
Nakon početnog poraza u prvom kolu od Štutgarta kada su Švabe slavile sa čak 5:0, Bohum je tri puta remizirao, a poslednji nerešen ishod u nizu desio se u prošlom kolu kada je trinaestoplasirani tim na tabeli odigrao nerešeno protiv Ajntrahta na svom stadionu, a taj duel protiv nekadašnjeg osvajača Liga Evrope završen je rezultatom 1:1.

Naš predlog

Naravno, Bajern je veliki favorit na ovom susretu i to se zaista niti jedne sekunde ne dovodi u pitanje, a sva je prilika da će nam ovaj duel u Minhenu doneti pregršt golova pa predlažemo da probate sa igrom 4+ uz kvotu 1.55 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.