Subota, 23/09 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
23/09Livingston vs SeltikPoluvreme/Krajtip: 2/2
8 / 10 Ulog
22/09/2023 14:34
U okviru 6. kola škotskog Premieršipa ekipa Livingstona će ugostiti Seltik. Meč je na programu u subotu od 13 časova i 30 minuta.
Livingston

Ekipa Livingstona je prošlu sezonu okončala na 8. mjestu nacionalnog šampionata sa ukupno osvojenih 46 bodova. Ostvarili su primarni cilj a to je bio opstanak u elitnom rangu. Moglo bi se reći da su i u novu sezonu ušli veoma solidno, pošto posle odigranih 5 kola imaju 6 osvojenih bodova uz samo 1 poraz. Doduše zabilježili su i samo jednu pobjedu, nad ekipom Hibernijana u gostima (2:3), a uz to imaju i 3 remija, pa sa 6 osvojenih bodova zauzimaju 7. mjesto na tabeli. Prošle sezone su odigrali tri meča protiv Seltika i na sva tri su poraženi, što im ne uliva nadu da bi u ovom susretu mogli da dođu do iznenađenja.

Seltik

Osvojio je Seltik dominantno titulu prošle sezone u Škotskoj ispred ljutog rivala Rendžersa i tako obezbijedio sebi plasman u Ligu šampiona. U utorak su međutim upisali poraz u prvom kolu protiv ekipe Fejnorda u gostima. Na startu novog šampionata u Škotskoj su do sada sakupili 13 bodova, uz 4 pobjede i jednim remijem sa Sent Džonstonom (0:0). Bitno je naglasiti da su u četvrtom kolu slavili na gostujućem terenu u derbiju protiv Rendžersa, od kog već sada imaju 4 boda više. Seltik je i ove godine najveći favorit za osvajanje titule pa će sve sem pobjede protiv Livingstona u gostima biti veliko iznenađenje.

Prijedlog

Apsolutni favorit u ovom meču je očekivano ekipa Seltika, a naš prijedlog je prelaz iz 2/2 po kvoti 1.76 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.