Nedelja, 24/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
24/09Čelsi vs Aston Vila1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/09/2023 13:19
U nedelju je na programu dosta veoma interesantnih mečeva, a jedan od njih se igra na Stamford Bridžu gde će snage odmeriti Čelsi i Aston Vila. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Čelsi

Nakon prošle sezone koja je bila katastrofalna, popularni Plavci i na startu novog šampionata imaju baš dosta problema, pa se trenutno nekadašnji šampion Evrope nalazi na katastrofalnom četrnaestom mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.
Do sada je ovaj tim ostvario samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza, a u prošlom kolu je Čelsi samo remizirao na strani kod Bornmuta, pošto je taj duel završen bez golova.

Aston Vila

Aston Vila igra sjajno na startu novog izdanja Premijer lige, što nam najbolje govori i tabela koja nam pokazuje da se učesnik Lige konferencija ternutno nalazi na sjajnom sedmom mestu.
Do sada su izanranici Unai Emerija odigrali pet mečeva u prvenstvu i ostvarili tri trijumfa, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je tim sa Vila Parka slavio na svom terenu protiv Kristal Palasa, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju Čelsija i pobedu, koja bi ovu ekipu pomakla iz opasne zone, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.