Nedelja, 24/09 - Fudbal, Italija, Serija A
24/09Atalanta vs Kaljari1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/09/2023 13:32
Italijanska Serija A se plako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel u Bergamu gde će Atalanta ugostiti Kaljari. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Atalanta

Fudbaleri Atalante igraju promenljivo na startu ove sezone, preciznije, tim iz Bergama igra sjajno na domaćem terenu, ali ne baš najbolje na strani, gde je ova ekipa do sada doživela dva poraza.
U prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija poraženi na gostovanju kod Fiorentine, u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 3:2.
Ipak, ne treba zaboraviti da je Boginja u četvrtak u pvom kolu Liga Evrope slavila na svom terenu protiv Rakova kada je bilo 2:0.

Kaljari

Poznato je da je Kaljari prošlu sezonu proveo u Seriji B, gde je ova ekipa igrala zaista sjajno i na kraju uspela da se ekspresno vrati u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, što je naravno i bio primarni cilj.
Ovog puta će glavni zadatak biti opstanak u društvu najboljih, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se popularni Sardi nalaze na devetnaestom mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda, a u prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu remizirala protiv Udinezea kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Vrlo lako bi ovaj susret u Bergamu mogao da nam donese dosta pogodaka, ali smo mišljenja da je ipak realnije da probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.