Ponedeljak, 25/09 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
25/09Värnamo vs SirijusUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
24/09/2023 23:15
Švedsko fudbalsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vernama i Sirijusa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Vernamo

Vernamo se u ovom trenutku nalazi na devetom mestu na tabeli i sva je prilika da ova ekipa ne bi smela da ima previše problema oko opstanka u društvu najboljih, što naravno i jeste primarni cilj za ovu sezonu.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Vernamo odigrao sjajan meč na gostovanju kod Jurgordena i mimo svih očekivanja ostvario trijumf, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Sirijus

I Sirijus naravno ima iste ambicije kao i njegov protivnik na večerašnjem susretu, uz konstataciju da se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestoj poziciji na tabeli koja na kraju prvenstva znači i baraž meč za opstanak protiv trećeplasiranog tima iz druge lige.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, uz tri poraza, a u prošlom kolu je Sirijus odigrao jedan odličan meč na svom terenu protiv Varberga i slavio sa više nego ubedljivih 7:0, što je naznaka da bolji dani dolaze.

Naš predlog

Vrlo lako se može dogododiti da nam ovaj duel između Vernama i Sirijusa donese pregršt pogodaka pa preporučujemo igru 3+ uz kvotu 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.