Ponedeljak, 25/09 - Fudbal, Danska, Superliga
25/09Nordsjeland vs HvidovreUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
25/09/2023 03:23
U okviru 9. kola Superlige Danske svoj meč će odigrati ekipa Nordsjilanda i Hvidovra. Meč je na programu u ponedeljak od 19 časova.
Nordsjiland

Ekipa koja je fenomenalnom igrom izbacila Partizan iz Evrope, odigrala je svoj meč u okviru grupne faze Lige konferencija. Poraženi su na gostujućem terenu protiv ekipe Fenerbahčea, rezultatom 3:1. U domaćem prvenstvu su nakon dobrog starta malo posustali. Trenutno su na bilansu od 5 pobjeda, 2 remija i jednog poraza, te sa ukupno 17 osvojenih bodova zauzimaju 4. mjesto na tabeli. Za pobjedu ne znaju već 2 kola, pošto su u poslednjim mečevima zabilježili dva remija. Ova ekipa ih je eliminisala u kupu prije 3 godine, pa će to sigurno biti motiv više za domaćina u ovom meču.

Hvidovr

Ekipa koja je prošle sezone igrala drugu ligu Danske i uspijela kroz to takmičenje da se plasira u elitni rang i takmiči se sa najboljim timovima u Danskoj. Očekivano, veoma loše su započeli novu sezonu. U uvodnih sedam kola su upisali čak 5 poraza i samo 2 remija. Prvu pobjedu u novoj sezoni su upisali nad niželigašem u okviru nacionalnog kupa, dok je poslednje kolo prvenstva donijelo novi poraz i to na domaćem terenu. Sa trenutno dva osvojena boda, nalaze se na poslednjem mjestu na tabeli, a nove bodove će teško upisati protiv izvrsne ekipe Nordsjilanda.

Naš prijedlog

Poznato je da se u Danskoj igra napadački fudbal, a odnos ove dvije ekipe nam sugeriše tip 4+ po kvoti 2.05 u Mozzartbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.