Utorak, 26/09 - Fudbal, Srbija, Superliga
26/09Radnički Kragujevac vs Radnik SurdulicaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
25/09/2023 11:03
U vanrednom kolu srpske Super lige Radnički na \'\'Čika Dači\'\' dočekuje ekipu iz Surdulice. Meč je zakazan za 15 časova.
Radnički Kragujevac

Samo tri boda imaju Kragujevčani posle sedam odigranih kola. Poslednji poraz, koji su doživeli u Beogradu od IMT-a, bio je i poslednji meč za trenera Dejana Joksimovića na klupi crvenih đavola. Rukovodstvo je ekspresno reagovalo i za novog šefa struke imenovalo Feđu Dudića. Mladi stručnjak je do sada radio u Bosni i Hercegovini, predvodio je GOŠK iz Gabele i Velež, dok mu je poslednji angažman bio u Sarajevu. Njegov debi dolazi u nezgodnom trenutku, Kragujevčani su pobedili samo jednom, bilo je to protiv Javora pre dva kola, dok su u svim ostalim mečevima izgubili, uz oaj odloženi dule sa Partizanom, pa je pobeda nad Radnikom imperativ.

Radnik

Surduličani igraju iznad očekivanja, posebno ako se uzme u obzir činjenica da su jedno vreme kao domaćini nastupali u Nišu. Zbog lošeg stanja trave na svom stadionu oni su rivale bili primorani da ugoste na Čairu, ali i pored toga su uspevali da ostvare uspeh. Za sada imaju samo jedan trijumf, ali i čak pet remija, dok su poraze doživeli u mečevima sa TSC-om i nedavno sa Partizanom, protiv koga su ispustili prednost od dva gola u finišu u Humskoj. Mada su crno-belima dali dva gola, ova ekipa je izuzetno neefikasna i dala je ukupno samo pet golova do sada. Radnik je čak četiri puta, u osam odigranih utakmica, remizirao rezultatom 0:0.

Predlog

Bodovi su mnogo bitniji domaćinu, ali i gosti žele da poprave utisak nakon remija sa Nišlijama na svom terenu. Taj meč je bio jedan od najlošijih od starta sezone, a bukvalno nije bilo šanse za 90 i kusur minuta. Novi trener mogao bi da donese šok terapiju u Kragujevac, a u duelima ova dva tima nikad nije palo više od dva gola. Neće ni sad, pa je naš predlog igra 0-2 gola sa kvotom 1.55 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.