Sreda, 27/09 - Fudbal, Srbija, Superliga
27/09Novi Pazar vs Spartak Subotica1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/09/2023 17:25
Silno pojačan i Pazarci izgubili su prošlog vikenda na gostovanju u Ivanjici. Popravni imaju protiv Subotičana na svom terenu kraj Jošanice u sredu od 17 časova.
Novi Pazar

Tim koji u finišu prelaznog roka dobvede Adema Ljajića, Sejdubu Sumu i Marka Šćepovića mora da se ozbiljno shvati. Ne kriju u Novom Pazaru da ih interesuje plasman u Evropu, ali da bi to ostvarili moraće da igraju mnogo bolje nego što su to uradili protiv Javora u Ivanjici. Posle osam odigranih kola Pazarci se nalaze tek na 10. mestu sa isto toliko bodova i moraće dosta da se potrude da bi uhvatili korak sa timovima iz vrha. Imaju samo 3 pobede do sada i sve tri ostvarili su pred svojim navijačima, protiv Kragujevčana, Pančevaca i Kruševljana. Jedini poraz kao domaćini dođiveli su u onom neverovatnom meču protiv IMT-a kada su Novobeograđani preokrenuli u sudijskoj nadoknadi i slavili sa 4:3.

Spartak

U mnogo boljem raspoloženju Subotičani čekaju ovo teško gostovanje i odlazak na dalek put u Novi Pazar posle pobede nad Vojvodinom i Voždovcem u dva prethodna kola. Istina, Golubovi su oba puta bili domaćini, ali su do trijumfa stizali bez primljenog gola. Na strani igraju mnogo slabije, tri puta su gostovali i sva tri puta su poraženi. Gubili su od Radnika, Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana, a jedino su protiv Mladosti uspeli da daju gol. Spartak je trenutno 7. na tabeli, imaju po četiri pobede i poraza i, uz Zvezdu i Kragujevčane, jedini su tim bez remija do sada. Sigurno je da bi i bod bio po meri u Pazaru, ali do njega neće biti lako stići jer je domaćin stvorio kvalitetnu ekipu, ali ne treba potcenjivati ni sastav trenera Keržakova.

Predlog

Pazarci su bili jako ljuti nakon gostovanja u Lučanima i traže izuzeće sudije Filipovića za neke naredne njihove mečeve. Sigurno će i događanja iz Dragačeva biti dodatni stimulans za Novi Pazar u duelu sa Spartakom, a ponovo se očekuju pune tribine kao i protiv Napretka kada je Adem Ljajić postigao pobedonosni go samo što je kročio na teren. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijen t 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.