Utorak, 26/09 - Fudbal, Francuska, Liga 2
26/09Kaen vs GrenobleDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
25/09/2023 22:05
U utorak je na programu kompletno kolo francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kaena i Grenobla. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Kaen

Fudbaleri Kaena igraju dosta dobro na startu novog prvenstva, iako je utisak da je nekadašnji prvoligaš malo pokvario utisak u poslednja dva kola, nakon dva vezana poraza.
Međutim i pored toga se Kaen trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Laval.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od Sent Etjena, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Grenobl

I Grenobl poput Kaena igra dosta dobro na startu ovogodišnjeg izdanja Lige 2, što će nam najbolje potvrditi i trenutni plasman ove ekipe koja se nalazi na drugom mestu na tabeli koje inače na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu 1.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala sedam mečeva u prvenstvu i ostvarila tri trijumfa i četiri remija.
U prošlom kolu je Grenobl savladao Keviji na svom terenu kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, oba tima igraju odlično na startu prvenstva, pa je poprilično realno da i jedni i drugi postignu makar po jedan gol na ovom susretu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.