Sreda, 27/09 - Fudbal, Bugarska, A PFG
27/09Ludogorec vs Lokomotiva PlovdivDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
26/09/2023 20:58
Jedanaesto kolo prve lige Bugarske donosi nam duel između Ludogoreca i Lokomotive iz Plovdiva. Meč je na programu u srijedu od 19 časova i 30 minuta.
Ludogorec

Uspio je Ludogorec da odbrani šampionsku titulu u prošloj sezoni iako su do poslednjeg kola vodili žestoku borbu sa ekipom CSKA iz Sofije. Čini se da će im ove sezone glavni izazivač biti upravo ekipa iz Plovdviva. Ludogorec je u četvrtak odigrao utakmicu grupne faze Lige konferencija i veoma dominantno savladao Spartak iz Trnave rezultatom 4:0 i tako pokazao svu svoju snagu. Do sada su u nacionalnoj prvenstvu odigrali 8 mečeva i neobično je da su već do sada zabilježili 2 poraza, uz jedan remi i 5 pobjeda. Sa 16 osvojenih bodova ali i sa 2 utakmice manje, daleko su ispod današnjeg protivnika koji im bježi za čak 12 bodova. Zbog toga će današnji meč imati ogroman značaj za ekipu Ludogoreca koja će ići na pobjedu od prvog minuta.

Lokomotiva Plovdiv

Fantastično igra ekipa iz Plovdiva ove sezone. Znali su i prethodnih sezona da iznenade i pružaju fantastične rezultate, ali ove sezone su nadmašili sami sebe pošto nakon 10 odigranih kola imaju čak 9 pobjeda i samo jedan remi! Sa 28 bodova su na prvom mjestu nacionalnog prvenstva a sigurno je da će tamo ostati i nakon ove utakmica, ma kakav god rezultat na kraju bio. Najbolji strijelac i igrač ekipe je Brazilac Đovani koji je do sada postigao 6 golova i zabilježio 5 asistencija. Prošle godine su se čak 3 puta sastali sa Ludogorecom i sva 3 puta su poraženi, pa će ovog puta pokušati da izvuku bar remi, koji bi za njih bio odličan rezultat.

Prijedlog

Pošto su obje ekipe u fantastičnoj formi i posjeduju ogroman napadački potencijal, mišljenja smo da ćemo na meču vidjeti dosta golova a vama predlažemo igru GG po kvoti 2.03 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.