Četvrtak, 28/09 - Fudbal, SAD, MLS
28/09Filadelfija Junion vs DalasDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
26/09/2023 23:35
Noć između srede i četvrtka nam donosi dva zaostala meča MLS-a, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Filadelfije i Dalasa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Filadelfija

Filadelfija igra sjajno ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli istočne konferencije, i ono što je svakako najbitnije je da se plej-of ni u jednom trenutku ne bi smeo dovesti u pitanje.
Na poslednjih pet mečeva Filadelfija je ostvarila jedan trijumfa, jedan poraz uz čak tri remija.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Los Anđelesa, u duelu koji je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.

Dalas

Što se tiče Dalasa, ovaj tim će verovatno do poslednjeg kola voditi veliku borbu za plasman u doigravanje, što godinama unazad i jeste primarni cilj.
Naime, u ovom trenutku se Dalas nalazi na devetom mestu na tabeli zapadne konferencije, koje je ujedno i poslednje koje na kraju regularnog toka prvenstva donosi plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario jedan trijumf, jedan poraz i tri remija, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Kolambusa, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Domaćin praktično već ima obezbeđeno mesto u plej-ofu, dok gostima preostaje velika borba za tu poziciju i mišljenja smo da će Dalas dati sve od sebe da ostane neporažen na ovom duelu protiv ove sezone sjajne Filadelfije, što če se po našem mišljenju i desiti pa toplo preporučujemo duplu šansu x2 uz  fantastičnu kvotu 2.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.