Sreda, 27/09 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
27/09Fulam vs Norič SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/09/2023 02:29
U okviru šesnaestine finala engleskog EFL kupa Fulam će na svom terenu dočekati ekipu Noriča. Meč je zakazan za sredu od 20 časova i 45 minuta.
Fulam

Fulam je jurio prvu ligašku pobedu od maja u Krejven Kotedžu, kada su u pretposlednjem kolu u Londonu dočekali novopromovisani Luton Taun i savladali ih rezultatom 1:0. U prethodnom kolu je Fulam u malom derbiju Londona podijelio bodove sa ekipom Kristal Palasa (0:0). Izabranici Marka Silve su trenutno na solidnom 11. mjestu Premijer lige sa 8 osvojenih bodova a u prethodnoj rundi kupa su eliminisali ekipu Totenhema rezultatom 2:1, pa su s toga i u ovom meču favoriti.

Norič

Ekipa koja je u prošlom kolu ovog takmičenja eliminisali tim Bristola u gostima, kada su rezultatom 0:1 zakazali duel sa premijerligašem iz Londona.

Ovaj tim dosta dobro započeo sezonu u Čempionšipu ali su u poslednja dva kola nanizali isto toliko poraza, pa je jasno da se nalaze u maloj krizi. Trenutno su na 8. mjestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova, a poslednji poraz od Plimuta 6:2 sigurno će biti motiv igračima da se iskupe za sramnu igru koju su prikazali za vikend.

Prijedlog

Iako je Fulam favorit u ovom meču mi vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.73 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.