Petak, 29/09 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
29/09Arminija Bilefeld vs SaarbrückenDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
27/09/2023 13:09
Novo kolo u nemačkoj trećoj ligi započinje utakmicom u Bilefeldu. Meč je zakazan za petak u 19 časova.
Arminija

Tim iz Bilefelda se samo za dve sezone strovalio iz Bundeslige u treću ligu. Posle ispadanja iz elite nisu uspeli da se konsoliduju i prethodne sezone su ostali ispod crte i u Cvajti. Plan da se od ove krene u suprotnom pravcu izjalovio se na samom startu. Arminija je loše otvorila sezonu i u trećoj ligi i sada, posle posle 7 odigranih kola, nalaze se tek na 13. mestu sa 8 osvojenih bodova. Od vodećeg Dinama iz drezdena imaju deset poena manje, ali je prvenstvo dugo i sve je moguće u njegovom nastavku, pod uslovom da Arminja počne mnogo bolje da igra i, pre svega, pobeđuje. Za sada imaju samo dva trijumfa, jedan na svom terenu protiv Minstera i jedan u gostima, ostvaren u prošlom kolu kod Unterhašinga. Upravo ta utakmica koja je stigla posle četiri meča bez pobede, daju nadu da će stvari krenuti u pravom pravcu.

Sarbriken

Gosti su prošle sezone igrali odlično i dugo bili konkurentni u bici za plsman u Cvajtu. Na kraju nisu uspeli i završili su na 5. mestu, sa samo bodom zaostatka za Vehenom koji je igrao u baražu i uspeo da se domogne druge lige. Sarbriken je samo jednom poražen u aktuelnom prvenstvu, bilo je to na domaćem terenu od Viktorije iz Kelna, ali je čak četiri puta odigrao nerešeno i sada se nalazi na 10. mestu sa 10 bodova. Najveću pobedu od starta sezone Sarbriken je ostvario u DFB kupu, oni su u prvom kolu najmasovnijeg takmičenja uspeli da pobede Karlsrue, člana Cvajte, i jednu od najboljih ekipa u tom rangu. U dva prethodna kola Sarbriken je remizirao, prvo protiv Unterhašinga na strani, da bi nakon gostovanja u predgrađu Minhena igrali 1:1 sa Manhajmom na svom terenu. Ambicije su maksimalne, ali je veliko pitanje da li je Sarbriken organizaciono spreman za iskorak i plasman u drugu nemačku ligu.

Predlog

Ova dva tima nisu se sastajala punih deset godina. Njihovi jedini okršaji ranije su se dešavali u dve sezone u trećoj ligi, i mnogo ranije, u dve sezone u Cvajti. S obzirom da je proteklo mnogo vremena od tih duela, ne treba ih uzimati kao reper pred ovaj. Uglavnom, Arminija popravlja formu i verujemo da može napakostiti Sarbrikenu. Naš predlog je ihgra gol-gol, a za GG koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.