Petak, 29/09 - Fudbal, Japan, J. Liga
29/09Yokohama F. Marinos vs Vissel KobeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
27/09/2023 19:32
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč japanskog prvenstva, a ovog puta je izbor pao na duel između Jokohame i Kobea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova.
Jokohama

Fudbaleri Jokohame se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Kobe, a upravo ove dve ekipe će u ovom kolu odmeriti snage u meču koji bi možda mogao da nam donese i novog lidera na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva Jokohama je ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza, ali i jedan remi.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Japana slavio na gostovanju kod Kašime, kada je bilo 1:2.

Kobe

Kobe za razliku od prošle sezone koja je bila za zaborav, ovog puta igra fantastično, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i prvo mesto na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Jokohamu, kod koje ovog puta lider na tabeli i gostuje u derbiju 29. kola najkvalitetnijeg ranga japanskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva Kobe je ostvario dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, a u prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom terenu protiv Osake sa minimalnih 1:0.

Naš predlog

Biće ovo pravi praznik fudbala u Japanu, pošto će snage odmeriti trenutno drugoplasirana i prvoplasriana ekipa na tabeli.
Veoma je nezahvalno prognozirati konačan ishod ovog duela, ali se golovi zaista ne bi smeli dovesti u pitanje, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.